Наше детенце от 52 ДГ Илинденче“ се нуждае от спешна помощ за

...
Наше детенце от 52 ДГ Илинденче“ се нуждае от спешна помощ за
Коментари Харесай

5-годишно момиче се нуждае от помощ за операция в чужбина

Наше детенце от 52 ДГ " Илинденче “ се нуждае от спешна помощ за животоспасяваща интервенция. Ива Коралова е на 5 годинки, диагностицирана с израстък на дребния мозък. В началото на тази година е направена интервенция в УМБАЛСМ " Пирогов “, с цел да се в профил по-голяма част от тумора. Това написаха от столичния регион " Илинден " на страницата си във Фейсбук, видя Sofia24.bg.

Ето какво още прибавиха от районната администрация във връзка с положението на детето: " След направени проучвания се оказва, че тумора е недоброкачествен и е в последния 4-ти етап на развиване, с към този момент образували се разсейки в гръбначния мозък. Единственият късмет за живот на Ива е да се направи протонна терапия, последвана от химиотерапия. Надеждите са за лекуване в чужбина, за което са необходими  350 000 лева Няма време, средствата би трябвало да бъдат събрани до началото на месец февруари! Нека бъдем съпричастни и милосърдни! Тук може да извършите непосредствено подаяние.

Районна администрация " Илинден “ провежда слагането на кутия за дарения в Центъра за административно обслужване. Всички чиновници и жители могат да оказват помощ за събирането на тази голяма сума пари. Кутията ще бъде отворена на 02.02.2024 година в наличието на 3-ма чиновници и правист от региона и ще бъдат преведени по сметката на Ива ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР